16 Ekim 2012 Salı

Ferrari Feda Demedi Cas Kararı

Ekonomik olarak zor günler geçiren Beşiktaş'da Oyunculardan Ücretleri konusunda FEDA göstermeleri istendi ve bir çok oyuncu ile tekrar anlaşıldı veya kulupten ayrıldılar bir başka oyuncusu Ferrari ise alacakları konusunda CAS Davasını Kazandı İşte Ayrıntılar :

Beşiktaş ile Matteo Ferrari arasındaki CAS davası sonuçlandı. CAS, Beşiktaş'ın eski savunmacısına 7.5 milyon euro ödemesine karar verdi.


Beşiktaş’ın eski futbolcusu Matteo Ferrari’nin Siyah-Beyazlı kulübe açtığı dava sona erdi. Spor Tahkim Mahkemesi CAS, Beşiktaş’ın İtalyan oyuncuya 7.5 milyon euro tazminat ödemesi kararını aldı. Geçen sezon başında kadro dışı bırakıldıktan sonra sözleşmesine aykırı idman şartlarının olmasını gerekçe gösterip sözleşmesini tek taraflı fesheden İtalyan oyuncu, CAS’a 7.7 milyon euroluk bir tazminat davası açmıştı.

2009-2010 sezonunun başında İtalyan ekibi Genoa’dan 4.5 milyon euro bonservis bedeliyle transfer edilen tecrübeli savunmacı, Alman teknik adam Berndt Schuster’in takımın başına getirildiği 2010-2011 sezonununda fazla forma şansı bulamayan futbolcu ile ipler 2010-2011 sezonunun ikinci yarısında İnönü’de oynanan Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinin ardından kopmuştu. Ferrari, Fenerbahçe’nin 4-2 kazandığı maçta yaptığı penaltı ile kulüpten büyük tepki toplamıştı.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder