17 Ekim 2012 Çarşamba

Alex De Souza Brezilyadan Açıklması : Çocuklarım Çok Üzgün !

 Fenerbhaçeden ayrılırken büyük ses geitrern ve Türkiyenin gündeminme oturan Alex De Souza Ülkesinde yeni açıklamalar yapıyor.
Fenerbahçe'yle olan sözleşmesini feshedip ülkesine dönen Alex de Souza, Brezilya'da geçirdiği ilk günlerde 3 çocuğundan yana oldukça dertli. Özellikle ana dili Türkçe olan büyük kızı Maria'nın okulundan ayrılırken çok zorlandığını biz zaten biliyorduk.

TÜRKİYE'YE ÇOK ALIŞMIŞLARDI

Fakat 35 yaşındaki futbolcunun ülkesinden gelen haberler can sıkıcı. Öyle ki kaptan, çocuklarının Brezilya'ya alışmakta çok zorluk çektiğini söyleyerek şu cümleleri kurdu: "Türkiye'den ayrılmayı hiç istemiyorlardı. Sonuçta Brezilya onlar için tatil yeri. Hepsi Türkiye'yi evi olarak biliyor. Onları üzgün görmek beni ister istemez çok etkiledi. Umarım bir an önce alışırlar."

ALEX'E "MİLLİ" DAVET

Türkiye'nin Brezilya Büyükelçisi Ersin Erçin, Fenerbahçe'nin yollarını ayırdığı Alex de Souza ve ailesini 29 Ekim'de Türkiye'nin Brezilya'daki Büyükelçiliği'nde düzenlenecek Cumhuriyet resepsiyonuna davet etti. Erçin, davetini twitter'da "Artık bizden biri olan Alex de Souza'yı ve ailesini 29 Ekim'de büyükelçiliğimizde düzenleyeceğim Cumhuriyet resepsiyonuna davet edeceğim" mesajıyla takipçilerine duyurdu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder