2 Aralık 2012 Pazar

Beklenen Özür Sonunda Geldi !

Nedense Özür dilemek bile artık neredeyse imkansız oldu biri özür dilerken özür dileyeni aşagılamadan geri kalmıyoruz Özür Dilemek Kaybetmek değildir aksine erdemliktir.
 İşte Tükr Halkında Özür Dileyen ; UKRAYNA’da fuhuş yaptığı iddiasıyla bir Türk vatandaşını döven ve bu dövülme görüntülerini internette yayınlayan Defacto adlı grubun lideri Maksim Golovin, “Türk halkını üzdüysem özür diliyorum” dedi. Ukrayna’da fuhuşla mücadele için bir araya gelen grubun lideri Golovin, şunları söyledi: “Ben sadece kızlarımızın namusunu korumak istedim. Avrupa’dan, Rusya’dan birçok yabancı ülkeden insanlar, ülkemize fuhuş maksadıyla geliyor. Çıkın akşam bir gezin sokaklarda kulüp benzeri yerlerde kızlarımızı pazarlıyorlar. Kadınları bu konuda durdurmamız mümkün değil ama buraya bu amaç için gelecek kişileri korkutmak bizim elimizde. Bizim amacımız sadece Türklere karşı bir şey değildi. Herhangi bir milleti veya ülkeyi hedef almıyoruz.

‘SEVGİYE KARŞI DEĞİLİZ’

Bize bakıp Ukraynalıları barbar zannetmeyin lütfen. Burada çok sayıda inşaat şirketinde çalışan, alnının teriyle para kazananlar, evlilik yapanlar var. Biz sevgiye karşı değiliz. Biz iş, aş ve evlilik için gelenlere de karşı değiliz. Bizim derdimiz kızlarımızı, ülkemize sırf kadın ticareti ve fuhuş için gelen kişilerden korumak.” ‘Şahsın neden karşı koymadığı ve neden hafif dövdünüz’ sorusu üzerine ise Golovin, “Bu James Bond filmi değil” diye yanıt verdi. Görüntülerin mizansen ya da gerçek olduğu yönündeki sorulara net cevap vermeyen Golovin “Buna izleyiciler karar versin” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder